Overijssel, Gelderland & Flevoland

Kies je Transitievergoedingscoach


erwin vd sanden

 

 

 

 

 

Erwin van der Sanden 
transitievergoedingsbegeleider, re-integratie en mobiliteitspecialist. Vernieuwend in concepten over mobiliteit. Sterke motivator, haalt beste uit mensen naar voren.
Ervaring bij o.a. Yacht, Manpower en Projactive (arbeidsbemiddeling); bij diverse gemeenten en een grote verscheidenheid aan MKB-bedrijven (re-integratie en mobiliteit). Specialismen: arbeidsmarktspecialist, outplacement middenkader, sales.
Nu werkzaam bij Compleet Mensenwerk: eerst de mens, parallel daaraan het werk. Onze slogan: “Maakt mens en werk compleet!”
erwin@besteedjetransitievergoeding.nl
0634484740

 

marjolein

 

 

 

 

 

 

Marjolein Verblauw

Als afgestudeerd maatschappelijk werkster met een specialisatie in de arbeidspsychologie is Marjolein haar carrière gestart als intercedente. Al snel lukte het haar om meer met haar  studie te doen  en als trainer/coach heeft zij haar loopbaan vervolgd.  Van het afnemen van psychologische testen tot aan het  coachen van mensen met een verruimde afstand tot de arbeidsmarkt het behoort tot de directe vaardigheden van Marjolein.  Het maken van verbinding en het op ongedwongen wijze in beweging krijgen mensen is haar specialiteit.

marjoleinverblauw@besteedjetransitievergoeding.nl
0681144293