Transitievergoeding IJmuiden

Als je een transitievergoeding coach nodig hebt dan heb je waarschijnlijk te maken met een ontslagsituatie. Wat nu? Doe ik het wel goed? Wat is redelijk? Wat is maximaal? Hoe moet het nu verder? Zo maar een paar vragen die wij dagelijks in onze praktijken tegenkomen.

Het eerste gesprek. Is altijd GRATIS. De ene adviseur past gewoonweg beter bij jou dan de ander. En daarna? Een oplossing vinden voor de arbeidsrelatie of aanvangen met het outplacementtraject. De Kosten? De vergoeding voor de adviseur zal vanuit de transitievergoeding worden gerealiseerd.

Kies je Transitievergoedingcoach IJmuiden

peterp2zwPeter de Groot is dé arbeidsmarktspecialist in Noordholland. Als gastspreker voor zowel nationale als internationale sypmposia weet hij kennis op het gebied van Arbeidsrecht, Loopbaanontwikkeling en het daadwerkelijk vinden van werk op unieke wijze bij te brengen. peterdegroot@besteedjetransitievergoeding.nl 0634484740

 

Marjolein Verblauw me_linkedin (3)Als afgestudeerd maatschappelijk werkster met een specialisatie in de arbeidspsychologie is Marjolein haar carrière gestart als intercedente. Al snel lukte het haar om meer met haar studie te doen en als trainer/coach heeft zij haar loopbaan vervolgd. Van het afnemen van psychologische testen tot aan het coachen van mensen met een verruimde afstand tot de arbeidsmarkt het behoort tot de directe vaardigheden van Marjolein. Het maken van verbinding en het op ongedwongen wijze in beweging krijgen mensen is haar specialiteit als transitievergoedingsbegeleider is zij onomstreden.
marjoleinverblauw@besteedjetransitievergoeding.nl 0681144293

 

wendyfoto1Wendy Kuper. Wendy is helemaal thuis in de begeleiding van professionals op het gebied van Media en Entertainment, Commercie en in het specifiek ook professionals met een WIA-indicatie. wendykuper@besteedjetransitievergoeding.nl 0681143059