Transitievergoeding Weert

Als je een transitievergoeding coach nodig hebt dan heb je waarschijnlijk te maken met een ontslagsituatie. Wat nu? Doe ik het wel goed? Wat is redelijk? Wat is maximaal? Hoe moet het nu verder? Zo maar een paar vragen die wij dagelijks in onze praktijken tegenkomen.

Het eerste gesprek. Is altijd GRATIS. De ene adviseur past gewoonweg beter bij jou dan de ander. En daarna? Een oplossing vinden voor de arbeidsrelatie of aanvangen met het outplacementtraject. De Kosten? De vergoeding voor de adviseur zal vanuit de transitievergoeding worden gerealiseerd.

Kies je Transitievergoedingcoach Weert

transitievergoeding

Erwin van der Sanden

Transitievergoedingsbegeleider, re-integratie en mobiliteitspecialist. Vernieuwend in concepten over mobiliteit. Sterke motivator, haalt beste uit mensen naar voren.

Ervaring bij o.a. Yacht, Manpower en Projactive (arbeidsbemiddeling); bij diverse gemeenten en een grote verscheidenheid aan MKB-bedrijven (re-integratie en mobiliteit). Specialismen: Compleet Mensenwerk: eerst de mens, parallel daaraan het werk.
erwinvandersanden@besteedjetransitievergoeding.nl

Ted van de Vented

Ted (BSc) heeft diverse senior posities ingevuld bij Expograph, Triple P en Mediasystemen. Ted heeft in 2000 samen met partners een IT organisatie opgezet voor het leveren van ICT diensten aan het (groot) MKB. Vanaf 2007 zijn eigen organisatie en helpt mensen met hun loopbaan binnen specifiek de IT-wereld maar ook de daaraan gelieerde staffuncties als Account Manager, CIO etc.

Tedvandeven@besteedjetransitievergoeding.nl