Wie zijn wij

Besteedjetransitievergoeding.nl is een initiatief van THOBS career development.


THOBS

THOBS is de carrièreontwikkelingsorganisatie die jou als professional centraal zet in haar werk! Of je nu oplossingen zoekt voor je bedrijf of voor jezelf als individu. De realisatie van jouw doelstelling staat altijd voorop!

THOBS helpt bij:
* Informatie omtrent de transitievergoeding
* De uitvoering van de transitievergoeding
* Verkrijgen van nieuwe werk voor de professional in de sterk veranderende arbeidsmarkt

Normen en Waarden van THOBS:

THOBS staat voor THe OutBack Specialists. The Outback is het ruwe landschap van de binnenlanden van Australië alwaar men met middelen voorhanden en middels teamwork leerde te overleven. Met het hoogst noodzakelijke kwalitatief goede resultaten neerzetten. Dus no nonsens, pragmatisch, efficiënt en resultaatgericht maar ook avontuurlijk en uitdagend proberen te zijn. Dat is THOBS.

Kwaliteit en Resultaat ver boven landelijk gemiddelde

Onze aanpak heeft tot resultaat dat professionals langdurig uitstromen naar organisaties, zowel binnen, als buiten ons netwerk. Wij zijn het bedrijf met zowel onderscheidend hoge  plaatsingsgraden als klant- en professionaltevredenheidcijfers (uit onafhankelijke bron: TUV/Blik op werk).Wij acteren 25% boven het landelijk  gemiddelde, tegen gemiddeld lagere tarieven Ook worden wij regelmatig uitgenodigd voor gasttrainingen aan buitenlandse delegaties.

We geven van harte referenties ter bevestiging van bovenstaande.

Partners van THOBS:

logo-labreLabré advocaten gelooft in specialisatie, zonder het grotere geheel uit het oog te verliezen. Daarbij is een bewuste keuze gemaakt voor vier complementaire rechtsgebieden waarmee elke ondernemer vroeg of laat te maken krijgt: Ondernemingsrecht, Vastgoed, Bestuursrecht en Arbeidsrecht. Labré adviseert en procedeert binnen deze specialisaties en treedt op voor grote en middelgrote ondernemingen, overheden, medezeggenschapsorganen en particulieren.

vdmph logo 2011Met Arbeidrecht neem je geen risico’s. Om kosten verslindende trajecten te voorkomen is het hebben van een juridische specialist geen sinecure. De specialisten van VDMP staan altijd voor u en ons klaar.

logo humind

 

Humind is dé specialist omtrent organisatieontwikkeling.
Als geen ander zijn zij in staat het individu en team te analyseren om vervolgens een ieder op juiste plaats en in haar kracht te zetten.